Regler och villkor

REGLER OCH VILLKOR 

#yesWZ

Vi på Wohnzimmer blir så glada när du som kund taggar oss och visar upp våra produkter i dina sociala medier. Det skulle vara så himla roligt om vi får använda just din fina bild i våra kanaler, så som Instagram och Facebook samt på vår hemsida! Bilderna publiceras i första hand på våra sociala medier, men kan även få möjlighet att synas på vår hemsida samt i vårt nyhetsbrev vilket för dig innebär att du får visa upp din fantastiska och personliga inredning för alla som följer och gillar oss!

Genom att du svarar i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtag: #yesWZ godkänner du även vårt standardavtal för bilder:

Wohnzimmer FlexibleNN AB (556584-1706) ges global, avgiftsfri och icke-exklusiv licens till att använda de bilder där du svarat #yesWZ i marknadsföringssyfte på sociala medier, Wohnzimmers hemsida, samt i våra nyhetsbrev och annan kundkommunikation.

Härmed intygar Du att:

  1. Du äger alla rättigheter till dina egna bilder. 
  2. Du har fått tillstånd från eventuell person/personer som förekommer i dina bilder att överlåta rättigheterna häri. 
  3. Du befriar Wohnzimmer FlexibleNN AB från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer. 
  4. Användningen av dina bilder via Wohnzimmer FlexibleNN AB kommer inte att bryta mot någon tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag. Du befriar och accepterar att hålla Wohnzimmer FlexibleNN AB och samtliga personer som handlar för Wohnzimmer FlexibleNN AB räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning. 
  5. Wohnzimmer FlexibleNN AB inte kränker någon tredje parts rättigheter eller strider mot någon lag.
  6. Genom att du svarar #yesWZ godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor.

Stort tack för att du delar ditt fina hem med oss!

KONTAKT 

Verkstadsgatan 6, 733 38 Sala
Epost: info@wohnzimmer.se
Telefon: 08-51 51 1040
Öppettider: Vardagar 09.00 – 17.0

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.