Om Wohnzimmer

Wohnzimmer grundades 2004 av Nisse och Staffan som fann sin inspiration från designmöten bl.a. i Berlin och övriga Tyskland. Därav namnet Wohnzimmer som betyder vardagsrum på tyska! Butiken på Kungsholmen hade mycket karaktär med sina annorlunda och läckra möbler. 
Sedan 2009 är Wohnzimmer.se en renodlad webbshop. Det är en utmaning att sälja möbler och inredning via en webbshop eftersom man inte fysiskt kan se och känna på produkterna men samtidigt gör vi det möjligt för fler att kunna hitta och köpa våra produkter oavsett var i landet man bor. En till fördel med webbutik är att vi kan erbjuda ett utbud av riktigt annorlunda och spännande inredning för dig som söker något unikt. 

Wohnzimmer.se drivs nu av familjerna Andrén - Österberg som besitter en stor passion för möbler och inredning. Vi har även lång erfarenhet som inredare i företaget First impression med fokus främst på offentliga miljöer. Denna kunskap vill vi gärna dela med oss av om du önskar råd inför ditt köp eller projekt. Vår ambition är att ständigt förbättra informationen om produkterna, servicen och tryggheten i att handla online hos oss. 
Du är varmt välkommen att kontakta oss även om du är ute efter något som ännu inte finns i vår webbshop och självklart i alla andra frågor, önskemål eller synpunkter du har.


Vi är glada att ha dig här!
Hälsningar Ulrika Andrén

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.