Om Wohnzimmer

Wohnzimmer grundades 2004 av Nisse och Staffan som fann sin inspiration från designmöten bl.a. i Berlin och övriga Tyskland. Därav namnet Wohnzimmer som betyder vardagsrum på tyska! Butiken på Kungsholmen hade mycket karaktär med sina annorlunda och läckra möbler. 

Sedan 2009 är Wohnzimmer.se en renodlad webbshop. 

I september 2021 lanserade vi även Kare Sweden, kare24.se med hela utbudet av Kare Design. Wohnzimmer.se och Kare Sweden kompletterar varandra med ett brett och intressant utbud av olika designstilar. Vår ambition är att fortsätta i samma familjära anda och att kunna erbjuda personlig service med hjälp av din beställning, leverans eller annat när du besöker oss online på wohnzimmer.se

Du är varmt välkommen att kontakta oss även om du är ute efter något som ännu inte finns i vår webbshop och självklart i andra frågor, önskemål eller synpunkter du har. Vi är glada att ha dig här! 

Teamet på Wohnzimmer


 

Inredningsbutik online - Inred hemma med unika möbler

Vi på Wohnzimmer är specialister på unik inredning. Hos oss hittar du ett stort utbud av heminredning med annorlunda och speciella möbler som sticker ut ur mängden och sätter en originell prägel på ditt hem. Vi har en mångfald av intressanta och exklusiva möbler, dekor och inredningsdetaljer. 

Vi är ständigt på jakt efter udda eye-catchers och spännande dekorobjekt men också tidlösa och stilrena möbler, inredningsdetaljer och lampor. 


Olika inredningsstilar - från modernt till retro

Hos oss hittar du alla inredningsstilar du kan tänka dig! Vi har allt från riktigt lyxig inredning, modern inredning, retro, industriell stil, orientalisk till steampunk och boho och vi strävar alltid efter att ha något för alla personliga stilar och alla unika hem. Vi har ett brett utbud av designade möbler och oändligt många olika material. Vi har byråer i vackert trä, skåp i metall, bord i marmor och glas, matbord i massivt trä, barbord och barstolar i ett stort utbud i lyxig design, eleganta och designade soffbord i blandade material, väggdekor i mässing, designade soffor i sammet och mycket mer!


Inredningsdetaljer - väggdekor, skulpturer och ljusstakar

Inred inomhus med detaljer av högsta kvalitét och som sticker ut ur mängden. Upptäck eleganta, lyxiga, annorlunda och spännande inredningsdetaljer. Hos Wohnzimmer hittar du dekor, vackra och unika speglar i olika former och material, stora skulpturer, ljusstakar och annan designad inredning som förhöjer känslan av lyx och flärd. Missa inte heller vår nya kategori Animal Kingdom för dig som älskar djur och natur med underbara statyer, tavlor, bord, lampor och mycket mer som alla har en design kopplad till djur och natur. 


Inredning online -  Inredning för hem, kontor eller hotell 

Oavsett om du vill inreda ditt hem, en restaurang, hotell eller ett kontor kan du handla möbler och inredningsdetaljer hos Wohnzimmer. Uppseendeväckande eye-catchers har vi gott om och de gör sig som en vacker detalj i vardagsrummet likväl som i en storslagen hotellentré eller reception. 

Ett företags första intryck är lika viktigt för anställda som för potentiella kunder och samarbetspartners. I vårt utbud av kontorsinredning vågar vi lova att ni hittar detaljer som lyfter hela ditt företags profil och varumärke. Vi strävar alltid efter att ha något som passar alla olika företag. Vi levererar sittmöbler, bord, lampor, dekorobjekt, mattor m.m. i hela norden med Sverige som utgångspunkt. Om ni inte hittar just det ni söker kan ni kontakta oss, vi har nämligen möjlighet att titta hos våra leverantörer efter precis det ni vill ha. Och vi levererar alltid direkt till dörren!

Populärt på Wohnzimmer.se

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.